European Union Government of Romania Government of Bulgaria Cross border cooperation "Danube Terraces" Professional Association of Wine and Viticulture Ostrov
Cross Border Oenology and Viticulture CentreDanube Terraces

Our services

  • 1Cross-border business promotion and development
  • 2Technical services for viticulture businesses
  • 3Training services
  • 4Information and documentation
more services »

E-Bulletin:
CURS 29.06.2018 Pregatirea viei

INVITAȚIE Asociația Profesională Vitivinicolă ”Terasele Dunării”, vă invită să participați în data de 29 iunie 2018, ora 10:00, la cursul „Pregatirea viei pentru obtinerea unei productii normate tinand cont de clima din arealul Ostrov (Romania) – Silistra (Bulgaria)” organizat de Centrul Transfrontalier de Oenologie și Viticultură «Terasele Dunării» (Strada Regiei nr 1, Ostrov)

Cursul va fi susținut de Miguel Angel Leon Garcia

Vinificator Chef la DOMENIILE OSTROV, Miguel este calificat în evaluarea senzorială, vinificăție și industria vinicolă. Originar din Chile, Miguel Angel Leon Garcia are vastă experiență în Napa Valley, Nouă Zeelandă și diplomă axată pe viticultură și enologie din Universidad de Chile.

Cursul se va încheia cu o dezbatere pe teme privind vinificația, la care vor particia cursanții, invitații speciali, precum și Miguel Angel Leon Garcia. Cursul se va încheia cu aordarea  Diplomelor de participare.

Pentru confirmari va rugam sa sunati la numerele: 0720 094 294 (limba romana) si 0732 329 844 (limba bulgara) sau sa ne scrieti la adresa centrulapv@gmail.com. Taxa de participare este de 25 RON/persoana.

Curs Pregatirea viei

INVITATIE CURS MIGUEL.pdf 822.20 KB 22.06.2018